Tips og tricks til at finde de billigste ferier i Danmark

Er du på jagt efter en ferie i Danmark? Så skal du formentlig se efter nogle andre ting, end hvis du skulle finde en billig ferie i udlandet. 

Ser man efter ferier i udlandet, er det jo typisk ikke hotellet, som koster specielt meget, men derimod i flyet. Desuden koster mad og drikke heller ikke særlig meget, og derfor kan man på mange måder sige, at det er stik modsat af Danmark. Det er hele afhænger naturligvis meget af, hvor du ellers ville tage hen, men som udgangspunkt er det altså sådan det er. Specielt hvis man rejser i Østen vil man opleve, at det er flybilletterne, som tager en rigtig stor del af det samlede beløb.

Sådan kommer du i gang med at finde billige hoteller i Danmark

Det kommer nok ikke som noget chok for dig, at priserne på hoteller i Danmark svinger meget efter både tid på ugen, sted og ikke mindst sæson. Det er derfor i første omgang opholdsstedet, som kommer til at tage en stor del af det budget, som du har sat af i forbindelse med din ferie. Det er jo begrænset, hvad man skal bruge af penge til transport, med mindre man skal over broen eller man vil lige over den danske grænse til eksempelvis Sydsverige eller Nordtyskland. 

For at finde det billigste hotel, kan det være en rigtig god idé at man holder øje med forskellige datoer, som man har udvalgt sig. Det kan være en god idé at holde øje med datoerne over en lang periode. De svinger nemlig fra dag til dag, og finder du på et tidspunkt en dato, hvor prisen virker meget lav i forhold til nogle af de andre dage, jamen så er det selvfølgelig bare at slå til.

Kvalitet er selvfølgelig også en meget vigtig faktor

Der er ingen tvivl om at kvalitet også er en ekstremt vigtig faktor. Der er selvfølgelig forskel på et hotelophold i København på et 5-stjerners, og et bed and breakfast et sted i Danmark. Det skal der være. Derfor er det vigtigt, at du og din rejsemakker, hvis du har sådan en, gør op med jer selv, hvad I ønsker at bruge jeres feriebudget på. Skal det være lækker mad og et mindre lækkert sted? Lækkert sted og måske lidt mindre lækker mad, eller skal den bare have hele armen? Det er naturligvis helt op til jer!

Under alle omstændigheder vil vi ønske jer en rigtig dejlig ferie i Danmark!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *