Tag et hurtigt online kviklån

Der kan være mange grunde til at tage et kviklån. Det kan være fordi der er lavvande i kassen sidst på måneden, at der er kommet en uventet regning eller der er et usædvanlig godt tilbud som det ville være ærgeligt at sige nej tak til. Selvom du kun er 18 år er det muligt at tage et kviklån. En hurtig søgning på kviklån 18 år viser at der er mange låneudbydere, der tilbyder lån selvom du kun er 18 år. 

Der er få krav til et kviklån

Der er få krav til at blive godkendt til at få et kviklån. Hvis du har adgang til en computer med netadgang samt et NemID kan du på få minutter søge og enten få et lånetilbud eller et afslag. Det er en god ide at søge mere end et sted. Ikke alene øger du mulighederne for at få et lånetilbud, du øger også dine muligheder for at få nogle bedre lånebetingelser. Nogle af de ting du skal være opmærksom på er ÅOP, rentesatsen og retten til at betale lånet tilbage før tid hvis du ønsker det. 

De få krav en låneudbyder har ud over NemID er:

  • Du skal have en mailadresse, så det er muligt at modtage et tilbud
  • Du skal have adresse i Danmark og være registreret i Folkeregisteret
  • Som udgangspunkt må du ikke stå i RKI. Nogle låneudbydere tilbyder dog stadigvæk lån trods RKI

Ved større lån kan det også være et krav, at der skal ses lønsedler. 

Husk at tænke dig godt om

Selvom det kan være fristende at tage et kviklån, fordi det er så nemt og du har pengene indenfor få timer er det stadig en god ide at tænke sig godt om inden man siger ja til at låne penge. Det kan være dyrt ikke at kunne betale et lån tilbage og man kan risikere at komme til at stå i RKI. 

Start med at ligge et budget, så du er sikker på at du har pengene til at tilbagebetale lånet. Samtidig vil det også give dig et overblik over, hvor mange penge du kan betale tilbage hver måned. Husk ikke at sætte dig for stramt. En to måneder kan man godt undvære penge, men på den lange bane bliver det surt.