Server pandekager til fødselsdag

At holde fødselsdag kan af og til kræve meget af dig, som fødselar. Det er klart, at det kræver mere hvis du inviterer mange gæster. Uanset hvad skal du dog servere noget for dine gæster. Nogle vælger at holde en sen fødselsdag, hvor det kun er drikkevarer man skal stå for. De fleste vælger dog at invitere på en måde så folk kommer til middag. Her kan man blandt andet servere pandekager. 

Pandekager er både gode til mad og kage

Umiddelbart tænker man, at hvis man bliver inviteret til pandekager så er det fordi, at man bliver inviteret til kaffe og kage. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet. For faktisk kan man sagtens invitere til mad og pandekager. Der findes nemlig forskellige typer af de flade kager, som man kan lave. Få inspiration til pandekager her og find ud af hvilke forskellige versioner du kan lave. 

Vælger du at lave madpandekager er det vigtigt, at de ikke smager af sukker. Du skal dermed undlade at hælde sukker og lignende sødemidler i. Derimod kan du sagtens hælde salt i således, at de smager af mad. En anden god ide er at tage broccoli og spinat i. Det gør, at de bliver grønne. Hvis pandekager er grønne er der ingen, der er i tvivl om, at det er nogle kager der skal nydes som mad. Man kan faktisk kalde det en form for fladbrød hvis man vælger at servere dem på denne måde. 

Server pandekager flere gange på din fødselsdag

Du kan også overveje at servere røde pandekager til middagen. Du kan tilføje noget chili og noget tomat og så vil dine pandekager få en flot, rød farve. Det er også vigtigt, at du vælger noget lækkert fyld at tage i dine pandekager. Du kan få meget forskelligt fyld, som dine gæster vil nyde. 

Når I har spist hovedretten skal I naturligvis også have noget dessert. Meget ofte serverer folk lagkage som dessert til en fødselsdag. Det kan være lækkert, men man kan dog også prøve noget lidt andet. Her kan man nemlig også servere pandekager. Folk vil synes, at det er sjovt, at det er en ret de får flere gange på en enkelt dag. Hvis du serverer dem til dessert er det dog vigtigt, at de er søde. Du kan tilføje sukker i dem og servere dem med banan eller en anden form for frugt da det er festligt og også sundt. 

Den gode fødselsdagsgave

Efter desserten er det tid til at åbne for gaver og det er da også dette de fleste glæder sig aller mest til. Er det ikke din egen fødselsdag og skal du til at købe gaver, men det falder måske på et dårligt tidspunkt? Der er mange steder hvor du kan se lister over forskellige kviklån på markedet. Her har du mulighed for, at sammenligne lån og hvis du er heldig kan du finde et lån hvor du har 30 dage til at betale lånet tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *