Sådan er reglerne for beer pong

Beer Pong er blevet en populær drukleg, der blot kræver nogle bordtennis bolde, plastikkruse og et beer pong bord. Hvert hold får at kaste en bold pr. tur. Målet er at kaste bolden ind i en modstanders kop. Du kan smide bolden direkte i en kop eller hoppe en bold fra bordet og ned i en kop. Forsøg at bue bolden, når du kaster. Det er således mere sandsynligt at den lander i en kop. Prøv at kaste med hånden eller overhånden og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Når bolden lander i en kop, skal du og din partner skiftes mellem at drikke koppens indhold. Hvis du drikker den første kop, så lad din partner drikke den anden. Sæt koppen til side, når du har drukket den.

Når der er 6 kopper øl, der er blevet drukket, skal de resterende 4 flyttes sammen til en diamant. Dette gøres lettere for modspillerne at ramme i kopperne. Ligeledes rykkes de igen sammen når der kun er to kopper tilbage.  Fortsæt med at spille, indtil et hold ikke har nogen kopper tilbage. Holdet der ikke har nogen kopper, taber spillet og det andet hold har dermed vundet.

Der følger dog mange forskellige regler med til disciplinen. Derfor har vi samlet nogle af dem her.

Kast to kugler pr. runde

I denne variation fortsætter det samme hold med at kaste 2 bolde pr. runde. Når runden er afsluttet, kaster det modsatte hold på det første holds kopper, og processen gentages.

Bestem hvilken kop du vil ramme

Dette er en af ​​de mest almindelige variationer af beer pong. Hvis du rammer den kop, som du forinden valgte at du ville ramme i, drikker din modstander den kop. Hvis du glipper af dit mål, og det går i den forkerte kop, tæller det som et tab og den kop bliver på bordet.

Bounce

I denne variation tæller et bounce der rammer i en kop, istedet som 2 kopper, og den spiller, som lavede skuddet, kan vælge den anden kop, som de ønsker at få fjernet fra spillet.

Giv taberen en chance

Hvis du rammer i alle modstanders kopper, får modstanderholdet en sidste chance. De fortsætter med at skyde, indtil de rammer forbi, og spillet er forbi. Hvis de får bolden ind i alle modstanders holds kopper i deres sidste tur, spilles der en forlænget kamp med 3 kopper. Nu konkurrerer holdene indtil et hold rammer forbi, og dermed taber kampen.