Pantsæt dine ting og gå derfra med penge

Når du pantsætter dine værdigenstande kan du være sikker på, at det er en hurtig vej til penge. Banken og familien er ikke nødvendigvis behjælpelige med at låne dig penge når du har mest brug for det. Det kunne for eksempel være efter et hårdt arbejdsår, hvor du virkelig synes, at du har fortjent at tage på ferie, bare en lille billig rejse. Men det koster jo også penge. Alt koster penge i dag. Problemet er at det er svært at få fat i penge hvis man ikke er god til at spare eller ikke tjener nok. 

Du kan pantsætte dine guldsmykker

Har du smykker? Er de af guld og noget værd? Så kan du pantsætte disse. Hvis du ikke ved hvad du kan få for det, kan du tjekke det her Guld pris. At pantsætte sine smykker er en nem måde at skaffe hurtige penge på uden at skulle stå til regnskab for nogen, hverken bank, venner, familie – eller partner for den sags skyld. Det behøver ikke at være smykker af gulv. Det kan også være sølv, diamanter eller perler. Men det skal være genstande af værdi, så pantlåneren har en interesse i at købe det af dig – midlertidigt. 

Rejsen er det hele værd

Nogle gange har vi brug for en pause fra hverdags trummerummen, den evige stress og de gentagne bekymringer, som vi mødes af hver eneste dag. Problemet er blot at hvis man ikke har penge, kan det være svært at få råd til rejsen. Den afstressende rejse, som skal bringe dig tilbage på sporet med fornyet energi, et smil på læben og arbejdsgejsten tilbage venter på dig. Men den koster og du har bare ingen penge. Find maleriet frem, de gamle smykker, eller hvad du ligger inde med af værdi – måske en motorcykel? Gå ind til pantlåneren og få det vurderet og gå derfra med penge på lommen og brug dem som du har lyst til. 

Du vil sammen med pantlåneren lave en aftale om hvornår du senest skal tilbagebetale pengene. Man får oftest nogle måneder, som man kan gå og spare sammen og købe værdigenstanden tilbage. Du vil måske også bliver overrasket over, hvor mange penge du faktisk kan få lov til at låne, så skynd dig derned, eller ring i forvejen, hvis du har det bedst med det og hent dine penge. Så kan du forberede dig på rejsen, som du har fortjent at komme på.