Løbet tør for gaveideer? Læs dette

Takket været coronavirussen er det blevet en del sværere (hvis ikke umuligt) at finde en god gave til sin såkaldte bedre halvdel. Nu hvor der er lukket i stor set alle butikker og man faktisk ikke har specielt meget lyst til at besøge dem der har åbent, så er både tøj, madoplevelser og smykker ikke en mulighed længere og der skal nu tænkes virkelig kreativt hvis du gerne vil score point for \’den gode gave\’. 

Men hvad gør du hvis du har hukommelse som en guldfisk og ikke aner hvad din kæreste eller kone kan lide at lave hvis ikke det har noget med tøj, mad eller smykker at gøre? Du improviserer som den sande mand som du er. 

Hvad er den gode gave?

Det kommer virkelig meget an på hvordan i har lagt stien. Hvis det første du gav hende var Guldrosen, så kan det godt være at det bliver lidt svært at komme med en billigere løsning (selvom det garanteret ville redde økonomien). 

Du bliver nød til at tænke i andre oplevelser. Hvis hun er et outdoormenneske der godt kan lide at få vind i håret, så tager du hende selvfølgelig i sommerhuset, der både er sikkert for pludselige besøgende (godt for dig) og langt væk fra civilisationen (godt for corona).

Hvis ikke hun lige er verdens største naturmenneske er det ikke sikkert at det er her du finder den bedste gave. Hvis din bedre halvdel regner med guld og diamanter af dig bare sådan, så bør du måske skrue lidt ned for gaveambitionerne. 

Oplevelser og andet du ikke kan købe

Selvom det ikke er specielt sejt at få marcaroni på en plade, så er det tanken der tæller – og det er det du skal spille på, hvis du gerne vil undgå at give flere hundrede kroner for gaver i denne økonomiske stramme tid. 

Oplevelser er svære at sætte en pris på, da det ofte er bundet sammen med et minde eller andet vi har oplevet i livet. Derfor er oplevelser også nogle virkeligt gode gaver, da det oftest vækker følelser hos dem der får dem.

Lad os sige at din kæreste altid var på fisketur med sin far på den her bestemte sø, men desværre ikke kan mere fordi faren er gået bort- eller ikke kan mere, så er det måske på tide at du overtager den plads i idylkæden og inviterer hende en tur med ud og fiske.