Køb boblekuverter hos Billig Emballage

At give en gave på specielle begivenheder og dage er en vigtig gestus og tegn på omsorg og kærlighed. I disse dage, hvor vi ikke bare lige kan mødes og uddele gaver og kram, er det særligt vigtigt at få sendt gaver afsted, så gestussen ikke bliver glemt eller forbigået midt under en pandemi.

Derfor er det også vigtigt at få sendt dine gaver ordentlig afsted, så du er sikker på at de sendes afsted uden skrammer og ødelæggelser. Her kan Billig Emballage være behjælpelig med et stort udvalg af boblekuverter, som er en sikker og billig måde at sende mindre gaver afsted. 

Går du ind på boblekuverter vil du kunne se det store udvalg af forskellige boblekuverter til forsendelser, i både forskellige størrelser, materialer og farver. Læs med her hvor du kort kan læse om boblekuverter fra Billig Emballage og hvorfor du burde vælge disse, næste gang du skal sende noget. 

Let vægt giver dig mere frihed

Boblekuverter er lette i vægt, hvilket betyder, at du får mere frihed vægtmæssigt, når du vil sende dine breve eller pakker. Kuverterne er foret med bobleplast med ti millimeter bobler, og er forholdsvis flade, hvilket giver dig mere plads frihed. 

Billig Emballage tilbyder to forskellige brands inden for boblekuverter. Packair er deres eget mærke, hvilket betyder, at kvaliteten er i top mens prisen kan holdes nede, som Danmarks billigste boblekuverter. Derudover har de et no-name brand, som kan fås som blandt andet farverige kuverter. 

Køb miljøvenlige foret kuverter

Billig Emballage forhandler også miljøvenlige forede kuverter, som er lavet af 100 procent genbrugspapir. Kuverten giver blød beskyttelse, med et indvendigt lag af vandafvisende PVA-belægning, som beskytter dit indhold fra regn og vind. 

Kuverterne er miljøvenlige og genanvendelige, og papiret vil blive genanvendt til nye kuverter, når de ryger til genbrug. Derfor er dette en bæredygtig løsning, som blandt andet vil have positiv indvirkning på miljøet, hvis du sender mange forsendelser. 

God kundeservice hos Billig Emballage

Hos Billig Emballage kan du altid ringe og få en uforpligtende snak om dine muligheder for større køb af boblekuverter, hvis du sender breve og pakker fra for eksempel dit firma. Jo flere du køber, jo større rabat får du, så det er altid værd at tage en snak med Billig Emballage for at høre om dine muligheder. 

Du kan også starte med at blive inspireret ved at gå ind på boblekuverter og se udvalget af boblekuverter. Her kan du også købe og bestille dine boblekuverter, som vil blive sendt hjem lige til din dør. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *