Få sandblæst huset imens du holder ferie

Uanset hvor meget man ved at det er nødvendigt fra tid til anden, at have håndværkere i sit hjem og man glæder sig over det flotte resultat lige så irriterende er det at komme hjem og finde dem der. Især hvis der er tale om større opgaver. Derfor er det en god ide at tage på ferie imens og slippe for irritationen og efterfølgende vende glad hjem fra en skøn ferie til et nyt og flot hus. Ren win-win.

Skal du have dit hus sandblæst og efterfølgende malet, vil det vrime med håndværkere og maskiner på din grund i dagevis og kan det være en god ide at se sig om efter steder, der reklamere med Find billig sandblæsning af hus og bruge de sparede penge på at tage væk i en uge, imens arbejdet udføres. Husk at holde ferie et sted, hvor det er muligt at få fat i dag hvis der skulle opstå spørgsmål.

Derfor skal du huske at få sandblæst dit hus før du maler

En sandblæsning fjerne gamle rester af maling og skidt der måtte være på dit hus og efterlader det rent og med en ru overflade. Det vil være nemmere for malingen at sidde fast på overfalden og den vil holde sig pæn længere end hvis du blot maler uden først at have sandblæst. Undlader du at sandblæse vil du ikke opdage evt. fejl i facaden, der kan være godt at få repareret før der males. Du kan risikere at du allerede om få år skal til at have sandblæst og malet igen. Så hellere gøre det ordentligt første gang. Sandblæsning af facader med gammel maling vil typisk ikke støve så meget som når det er andre materialer der skal sandblæses. Det skyldes at det er muligt at benytte sig af vand blandet med sand. Skal der f.eks. sandblæses jern vil det være en tørblæsning og det støver mere. 

Miljøvenlig sandblæsning

Når du skal finde en håndværker der skal sandblæse dit hus, er det muligt at vælge en der samtidig er miljøvenlig. Der er materialer til brug af sandblæsning, der kan genbruges op til 200 gange inden det bliver sendt til omsmeltning og genbruges igen et andet sted.