En nybegynderguide til dogging fun

Hvis ikke Dogging fun lige er et term du mener at have hørt før, så vil du garanteret bliver overrasket over at høre at op mod 50% af briterne på et eller andet tidspunkt i deres liv har bidraget til denne fetich – enten velvidende eller uvidende. 

Dogging fun dækker nemlig over noget så simpelt som at have sex med et fremmed menneske ude i det fri. Det kunne være at du engang var kommet til at have samleje med en efter en sommerfest og at i tilfældigvis var udenfor – så har du uvidende bidraget til udbredelsen af denne fetich. 

Dogging fun er en af de feticher der virkelig har fået ben at gå på efter introduktionen af internettet. Internettet gjorde det nemlig muligt for folk med meget specifikke feticher eller hobbyer at møde andre ligesindet mennesker. Det var jo ikke en normal ting at høre sine venner og familie om de kendte nogen der kunne lide at have sex udenfor i gammel tid heller. 

Det bør du vide som nybegynder

Selvom fetichen dækker over noget så simpelt som at have samleje med et fremmed menneske udenfor, så er der en lang række ting du bør være klar over, før du kaster dig ud i det. 

  • Første ting – du skal finde et forum
    Man kan ikke bare gå op til folk på rastepladser og spørge om de vil med ud i skoven og have sex – du kunne godt, men det vil nok være til mere bøvl end glæde for dig. Du skal finde et forum på interettet der er dedikeret til dogging fun, og dem er der heldigvis enormt mange af. 

    Når du har fundet dit forum kan du både chatte og aftale tid og sted med de mennesker du nu engang har mødt. Det kunne jo være at du hellere ville se på nogle andre gøre det din første gang end selv at være end del af det – hvis det er dét der gør det for dig, er du en såkaldt voyager, altså en der bare helst vil se på.

  • Anden ting – du skal følge reglerne
    Selvom der ikke findes nogle regler der direkte går mod dogging fun, så kan du stadig godt ende i fængsel i op til fire år hvis du bliver taget på fersk gerning. Der er nemlig en række regler om blufærdighedskrænkelse og det at genere den offentlige fred, der kan fælde dig – gem jer derfor altid utrolig godt, så slipper i for bøvlet.