Designer havemøbler til den bæredygtige have

Når du skal købe nye havemøbler til dit hjem vil du oftest gerne have noget stilfuldt med moderne design og personlighed. Derudover lever vi i en tid hvor bæredygtighed er i højsædet, så oftest er vi mere opmærksomme på produktionens udledning, så vi kan støtte mere bæredygtige produktioner.

Hos Sika Design kan du finde denne fusion af bæredygtighed og moderne designs. Havemøblerne er stilfulde med personlighed, de er lavet af bæredygtigt materiale fra Indonesien, og så udleder produktionen meget lidt, hvilket gør det til et miljøvenligt valg for dig. 

Herunder finder du en kort præsentation af havemøbler fra Sika Design – møbler lavet af rattan fra Indonesien. Du kan også følge linket havemøbler og se det store sortiment af bæredygtige havemøbler. Herinde kan du også bestille dine havemøbler direkte fra hjemmesiden, og få dem leveret til din dør. 

Et bæredygtigt materiale som skabt til møbelproduktion

Rattan er en græsart fra Indonesien, der vokser op af træerne i regnskoven. Det er verdens næst hurtigst voksende materiale, da det regenererer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og bliver høstet per håndkraft af lokale bønder. 

Så hvorfor er rattan så godt et materiale til havemøbel produktion? Det er det for rattan både er et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale over for varme, kulde og temperaturudsving, hvilket betyder dine møbler holder sig gode og stærke, også under det danske svingende vejr.

Særligt ét træk gør rattan til et perfekt materiale til møbelproduktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

Stort udvalg af havemøbler

Inde på havemøbler finder du en lang række forskellige havemøbler i forskellige designs og farver. Hvis du er til flotte svævestole kan du købe de flotte Hanging Egg hængestole som fås i lys træ eller sort. Du vil også kunne finde forskellige design lænestole, liggestole og sofaer. 

Sika Design har også fodskamler, spisebordsstole, caféstole, sideborde, caféborde, sofaborde og meget meget mere. Fælles for alle møbler er deres slidstærke design, så de kan holde til at stå udendørs det meste af året. 

Når du køber et møbel fra Sika Design er det en investering som vil komme dig tilgode i mange år, da møblerne vil holde længe. Derfor kan du med god samvittighed gå ind og købe dine havemøbler, så du er klar til endnu en havesæson. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *