Derfor skal du vælge et brugt ur

Overvejer du at købe Brugte ure? Det kan vise sig, at have sine fordele. Derfor har vi samlet nogle af grundene til, at du skal vælge et brugt ur fremfor at købe et nyt ur.

Undgå afskrivninger

Som de fleste ting, som man køber fra nyt, vil der være afskrivninger. Dette kan variere i beløb, afhængigt af prisen på det ur, som du køber, og hvor værdifuldt det er på brugte marked.  

Hvis du skulle købe et nyt luksusur, kan det tage nogen tid, før det bliver noget værd på det brugte marked. Hvis du derimod køber et brugt luksusur, undgår du denne første afskrivning, der ofte sker i løbet af de første par år på markedet.

Vintage er moderne

Set fra et stilperspektiv, og hvis du kan lide vintage stilen, som nu vender tilbage på mode, er brugte ure et godt valg. I stedet for at gå ud og købe et nyt ur, der er designet til at skulle se vintage ud, kan du blot købe et originalt vintageur. 

Du får mere for pengene

Hvis du købe et brugt luksusur,  sammenlignet med et nyt luksusur, kan dit budget ofte strække sig længere. Dette betyder, at du har råd til et ur af højere kvalitet, der er lavet til at kunne holde længere tid. Kvaliteten af ​​materialerne, der bruges til luksusurmærker, gør det derved værd at investere i.

Det er et helt andet køb end for eksempel at købe et smartwatch. Du ville ikke tænke på at videregive dit smartwatch til dine børn som en del af deres arv. Men med et klassisk Patek Philippe schweizisk ur ville du måske. Årsagen til dette er, at det klassiske Patek Phillippe kun vil være mere værd med tiden, hvorimod et smartwatch sandsynligvis ikke vil vare en enkelt generation.

Større udvalg og flere muligheder

At købe brugte luksusure betyder, at du åbner markedet markant. Som for nævnt, er disse ure lavet til at kunne holde, hvilket betyder, at du kan købe modeller, der har eksisteret i hundrede år eller mere. Forestil dig alle de forskellige stilarter og modeller, der tilbydes i markedet for brugte ure.

Du har også mulighed for at kunne vælge imellem luksusure, der er lavet begrænsede udgaver, hvoraf mange også er store investeringsmuligheder. Der er en hel verden at opdage og lære om markedet for brugte luksusure, og der er mget at lære den vej igennem, om urmageriets historie.